Wandelingen

Soms kan ik enorm genieten van wat tijd alleen om tot rust, inzicht en energie te komen. Soms word ik net helemaal gek van alleen-tijd en voelt het alsof ik in cirkeltjes beweeg of vastzit. Alleen is dan ook maar alleen.

Ik spreek regelmatig af met een vriend(in) voor een wandeling. Dan maken we tijd en ruimte om wat ons op dat moment bezighoudt in alle kwetsbaarheid met elkaar te delen. We luisteren naar elkaar en zoeken geen oplossingen.

Het delen van ons verhaal en onze ervaringen lucht op en inspireert tegelijk. Het zijn telkens waardevolle verbindende momenten, die aanzetten tot iets nieuws of iets gewenst net bestendigen. Ik wil dat ook graag met anderen kunnen delen. 

Inhoud

Aanpak

Bij elke seizoenswissel plan ik een wandeling van een vijftal kilometer op de plattelandswegen in en rond Moortsele. We gaan mee met de flow van de natuur en werken telkens volgens een thema dat bij het moment past: groei, (zelf)liefde, zachtheid, rijpen, loslaten, verlies, verankeren, …

Je doet enkele mooie inzichten over jezelf op en je wordt geraakt en geïnspireerd door de verhalen van anderen. Je stapt uit je hoofd, brengt je hele lijf in beweging en je geniet van nieuwe ontmoetingen. Mooi toch?

Ik hou de groep bewust klein met maximum een zestal deelnemers, zodat we voor élk aandacht kunnen hebben.

Verloop van een wandeling

Wat heb je nodig?

Er is geen voortraject of voorkennis vereist voor deze wandelingen. Wat je wel nodig hebt zijn geschikte wandelschoenen, aan het weer aangepaste kledij, wat water om mee te nemen en een open hart.

Prijs

Deelname kost €15. Inclusief koffie en thee bij ontvangst.

Volgende wandelingen

6 juli 2024

Moortsele

5 oktober 2024

Moortsele

21 december 2024

Moortsele

Inschrijven of meer info?